Konkurs Ekologiczny „Karpacka Kuchnia Zero-Waste”

Zachęcamy do wzięcia udziału w Konkursie Ekologicznym „Karpacka Kuchnia zero-waste”, którego organizatorem jest Starosta Jarosławski Kamil Dziukiewicz. Konkurs odbywa się w ramach programu Interreg Polska-Słowacja 2021-2027, a jego głównym celem jest upowszechnienie idei niemarnowania żywności poprzez interaktywne formy przekazu oraz promocja tradycji kulinarnych regionu Karpat, tj. powiatu jarosławskiego, Bardejowa, Świdnika – koniecznie z uwzględnieniem filozofii zero-waste.
Aby wziąć udział w Konkursie, należy nagrać materiał filmowy przedstawiający wykonanie dania kuchni karpackiej według zasad zero-waste (materiał filmowy trwający maksymalnie 4 minuty, zapisany w formacie MP4 -max 100 MB), opisać pracę konkursową (plik MP4) zawierającą film wideo imieniem i nazwiskiem uczestnika, a następnie dostarczyć ją w nieprzekraczalnym terminie do dnia 26 września 2025 r. za pośrednictwem jednej z platform do przesłania plików- np. google, wetransfer, dropbox i przesłać link za pomocą formularza on-line: LINK. Regulamin dostępny w załączeniu. REGULAMIN

Możliwość komentowania została wyłączona.